Personal training

100% garantie op een professionele en stipte aanpak mét resultaat!
Met een geoefend oog wordt jouw lichaam aan de hand van enkele tests en oefeningen geanalyseerd, om te peilen naar de conditie van jouw lichaam. Het doel is om een gebalanceerd en evenwichtig lichaam te creëren en van daaruit jouw doelen te gaan nastreven.

Veilig sporten, plezier en efficiëntie vormen de rode draad doorheen alle trainingen. De drukte van de fitnesszaal laten we achter ons en leren jou om zelfstandig te trainen in een vertrouwde omgeving aan de hand van een deskundig op maat gemaakt trainingsplan. Dat schema wordt elke week opgevolgd.

Trainen gebeurt waar en wanneer het voor jou past. Verplaatsen, sportzak maken, ... hoeft allemaal niet. Dankzij deze tijdswinst bereik je eenvoudiger jouw gewenste doel.

TIP: wil je de prijs drukken maar toch optimale persoonlijke begeleiding krijgen? Informeer dan naar de mogelijkheden om met een vriend of vriendin samen te trainen.

12 weken compact PT

Met onze compact formule word je gedurende 12 weken persoonlijk begeleid.
Bij deze formule zien we elkaar 4 keer. De eerste training doen we een bewegingsanalyse en een body check-up. Daarbij worden de zwakke schakels gezocht in jouw lichaam om zo het blessurerisico te verkleinen. Tijdens de volgende afspraken wordt er getraind met de trainingsschema's die we voor jou maken. 
Gedurende die 12 weken vul je jouw feedback in op jouw online trainingsdagboek waar zowel jij als jouw coach elk detail van jouw training kunnen opvolgen.

Small group PT

Wat? Dit zijn small group PT sessies waarin maximaal 8 deelnemers gedurende telkens 8 weken een programma volgen. 

Waar en Wanneer? 

  • maandag 19u: gewichtsverlies, Wondelgem (beginners)
  • maandag 20u: recreatief Sporten, Wondelgem (medium)
  • woensdag 21u: bokstraining Bourgoyen buiten training (medium/gevorderd)
  • zaterdag 11u: conditietraining Blaarmeersen/Bourgoyen buiten training (medium)

Inhoud? explosiviteit, kracht, lenigheid, conditie, vetverbranding, ontspanning, ... afhankelijk van het thema krijg je telkens een verrassend veelzijdige training die jouw lichaam naar een hoger niveau tilt. Je traint op een plezante en veilige manier MET persoonlijke opvolging.

Voor wie? Voor iedereen die graag moe maar voldaan van een training terugkeert. Kijk zeker naar het niveau van de doelgroep per les.

Personal Training voor jouw bedrijf

Je hebt een bedrijf en zoekt naar ideeën om jouw werknemers op een originele of gezonde manier te motiveren?
Teambuildings, start to run, conditietraining, 20 kilometer van Brussel, ergonomie, persoonlijke opvolging van jouw werknemers, ...
Aarzel dan niet om contact op te nemen want met Personal Coach Gent leveren we altijd leuk, correct en professioneel maatwerk.

Sportvoedingsadvies

Voeding en trainingen goed op elkaar afstemmen geeft verschillende voordelen:
    - betere recuperatie en lager blessurerisico
    - een beter trainingseffect en bijgevolg gunstig resultaat

Tijdens een eerste consultatie zal heel wat informatie verzameld worden. Aan de hand van verschillende berekeningen kan dan de optimale afstemming gebeuren van de voeding ten opzichte van de trainingen. Je ontvangt een bundel met sportspecifieke informatie.

Let op. Bij sportspecifieke diëten is een lange opvolging niet zozeer nodig. Dit is uiteraard afhankelijk van sport tot sport en wat de doelstellingen zijn. Om die reden is het ook mogelijk om eenmalig een op maat gemaakt schema te verkrijgen.